20 Februari Theatervoorstelling Andy Marcelissen: "Verstand op nul"- en goed nadenken

Een primeur in het Dorpshuis! Andy Marcelissen, winnaar van het Brabants kampioenschap tonpraten én van de Zilveren Narrenkap, staat altijd garant voor hilariteit. Met zijn nieuwe show 'verstand op nul - en goed nadenken' staat hij op zaterdag 20 februari op het podium in het Dorpshuis. Mis dit niet! Kaarten zijn vanaf nu online te koop: https://tikz.nl/event/5/andy-marcelissen.

Andy Marcelissen, de man die de verleiding kent er met de buit van daverend gelach vandoor te gaan tot het gegil wordt, maar die niet tot dit laveloze einde gaat omdat hij in dienst staat van de voorstelling.

 

Mooie woorden, waar u geen fluit mee kunt. Ze zijn louter bedoeld om u te verleiden naar zijn voorstelling te komen. Andy Marcelissen staat er namelijk om bekend dat ie met veel woorden niks kan zeggen.

Hij voorkomt hiermee dat er teveel wordt gezegd, op een dusdanige manier dat iedereen snapt dat er wel degelijk iets gezegd wordt. Maar dan zo, dat het geen enkele zin heeft om te proberen te begrijpen dat er iets duidelijk gemaakt is. Snapt u het nog?

Andy Marcelissen probeert ook bij zijn nieuwe voorstelling weer zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven. Ervaring heeft uitgewezen dat dat een hoop tijdwinst oplevert.   

Met zijn eerste voorstelling ‘Dichter bij ’t Volk’ zette Andy Marcelissen de toon voor de gehanteerde humor, die hij in zijn tweede show naadloos over laat lopen.  

Vanaf nu zijn de kaarten online te koop via tikz.nl https://tikz.nl/event/5/andy-marcelissen. Vanaf vrijdag 22 januari zijn de kaarten ook te koop bij Dorpshuis Dinteloord, Sportcafé de Buitelstee en Hotel Restaurant Thuis!

De entreeprijs bedraagt € 12,50